Weten wanneer jouw bestelling wordt bezorgd? Hieronder vind je meer informatie m.b.t. de levering.

 

Besteld op:Wordt bezorgd op:
Maandag            Dinsdag/Woensdag
DinsdagWoensdag/Donderdag
WoensdagDonderdag/Vrijdag
Donderdag   Vrijdag/Zaterdag
VrijdagZaterdag/Dinsdag
ZaterdagDinsdag/Woensdag
ZondagDinsdag/Woensdag

*Verzending naar België duurt meestal 1 dag langer

 

Al onze bestellingen worden verstuurd via DHL met een track & trace code. U ontvangt deze track & trace code van DHL, meestal rond middernacht. Houdt er rekening mee dat deze e-mail mogelijk in uw spam map terecht komt.

 

Verzendkosten

De verzendkosten voor verzending binnen Nederland bedragen €3,99 per bestelling.
De verzendkosten voor verzending naar België bedragen €6,95 en wordt bezorgd door Bpost.
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50 binnen Nederland!
Gratis verzending bij bestellingen vanaf €75 naar België!


Retourneren

Tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, heeft u het recht om uw bestelling te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Wij zullen het totale orderbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) terugboeken. De kosten voor het retour sturen van uw bestellingen zijn voor eigen rekening. Deze kosten variëren van €4,- (brievenbuspakje PostNL) tot €7,25 (pakket PostNL). Via DHL kunt u voor €5,75 een pakket versturen. Raadpleeg voor de exacte en alle tarieven de websites van de verschillende vervoerders.

Wij kunnen voor €5,- een DHL-retourlabel voor u aanmaken. De kosten hiervoor (€5,-) zullen wij van het terug te boeken bedrag afhalen.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, stuur ons dan een e-mail via [email protected]. U ontvangt binnen 14 dagen (meestal binnen 5 werkdagen) het aankoopbedrag terug op uw rekening, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Graag ontvangen wij per e-mail uw track & trace code. Op die manier is het voor ons makkelijker om uw retourzending te ontvangen en af te handelen.

Daarnaast ontvangen wij graag de originele factuur bij de retourzending. Vermeld graag op deze factuur dat u een terugboeking wilt ontvangen. Mocht u de factuur niet meer hebben of kunnen vinden, dan ontvangen we graag een document met uw gegevens bij de retourzending.

Soms ontvangen wij een retourzending met enkel een product, zonder verdere informatie. Wij kunnen op die manier niet achterhalen van wie de retourzending afkomstig is en waar het bedrag naar teruggeboekt moet worden.


Retouradres

Your Bucket Hat
Zuideinde 77
2991 LJ Barendrecht


Heeft u nog vragen? Stuur ons uw vragen via e-mail: [email protected]