U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Een overzicht van de verschillende mogelijkheden vindt u hieronder.

 

iDeal 

Betalen via iDeal is nog altijd één van de meest populaire betalingsmethoden. Betalingen via iDeal zijn gemakkelijk en snel. Indien u wenst via iDeal te betalen, kiest u bij het plaatsen van uw bestelling voor iDeal bij de betalingsmethode. Hierna kunt u kiezen voor uw bank en vervolgens kunt u de instructies volgen.  

 
 
 

Overboeking

Het is uiteraard ook nog steeds mogelijk om een betaling te doen via een overboeking. Indien dit uw voorkeur heeft en u kiest voor deze betalingsmethode, houdt er dan wel rekening mee dat uw bestelling 1 dag later dan wat vermeld staat geleverd zal worden. Het bedrag staat namelijk in de meeste gevallen niet direct op de rekening, maar een dag later.

Een overzicht van onze bankgegevens vindt u hieronder:

BankRabobank
IBANNL13 RABO 0189035943
Ten name van      Your Bucket Hat

 


Bancontact

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. Net als via iDeal wordt de betaling afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Indien u wenst via Bancontact te betalen, kiest u bij het plaatsen van uw bestelling voor Bancontact bij de betalingsmethode. Hierna kunt u kiezen voor uw bank en vervolgens kunt u de instructies volgen.  

 

 

Creditcard

Liever met een Creditcard betalen? Dat kan ook! Kies bij het plaatsen van uw bestelling voor Creditcard bij de betalingsmethode en vul vervolgens uw Creditcard gegevens in om de betaling af te ronden en uw bestelling te plaatsen.